e-news.cz - kurzy
Reklama

Sexy Fusion využívá hodnoty bitcoinu k představení unikátu

17.11.2017, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sexy Fusion využívá hodnoty bitcoinu k představení unikátu

Sexy Fusion, česká butiková značka zabývající se vývojem a zakázkovou výrobou exkluzivních designových audio systémů, uvádí na trh mistrovské dílo

designového audia, ceněného na 100 bitcoinů, zvaného Historická edice. Historická edice se zrodila z tradice, historického odkazu a inovace.
Něco jako bitcoin lidské dějiny ještě nepoznaly. Jedná se o inovaci a triumf lidského ducha, s globálním dopadem a tržní kapitalizací blížící se dvěma bilionům korun. Bitcoin byl nazván „největším vynálezem od zemědělství“ a fascinuje investory, bankéře, obchodníky i ekonomy po celém světě. A v poslední dekádě se jedná o nejrychleji rostoucí alternativní třídu aktiv.
Jan Krasňan, autor konceptu Sexy Fusion, říká: „S velkou radostí uvádíme na trh Historickou edici u příležitosti dosažení rekordní ceny bitcoinu, která poprvé překonala hranici šesti tisíc eur. Historická edice je první a jediný exkluzivní designový audio systém, který je určen k prodeji pouze za bitcoiny. Historická edice představuje inženýrskou špičku a při vývoji nebylo naším cílem na kvalitě ušetřit. 100 bitcoinů je nezapomenutelná částka, která bezpečně zajistí místo v historii.“
Pozornost okamžitě upoutají čelní panely, ručně vyrobené z osm století staré olivy, které rostla v Kalábrii (jižní Itálie). Takto exkluzivní dřevo vysychalo po dobu 30 let, aby byla zajištěna jeho stabilita, a čekalo na vhodnou příležitost ke zpracování. Oliva byla získána od společnosti Kinský Wood Design a pečlivě zpracována v dílně pod její kontrolou, s nekompromisní péčí o detaily. Design a prvotřídní provedení byly vytvořeny ve spolupráci s úspěšnými architekty.
Vzhledem k prestiži a značnému významu této unikátní transakce naši obchodní partneři, Kinský Wood Design a Insight Home, laskavě nabídli několik exkluzivních a vzrušujících benefitů, např. soukromý hon nebo vyjížďku na koni s Francescem Kinským dal Borgo nebo zápas póla či lekce póla zdarma v Aviator Polo Club.
Francesco Kinský dal Borgo komentuje: „Naše rodina byla po staletí hrdým patronem umění, kultury a hudby v českých zemích. Rádi v tomto odkazu pokračujeme a podporujeme i inovace. Bylo mi potěšením, že Kinský Wood Design mohl Janovi pomoci vytvořit Historickou edici. 800 let stará oliva našla na reproduktorech vhodné místo.“
Jan Průcha, předseda představenstva Insight Home, dodává: „Jako český lídr systémů domácí automatizace a smart home technologií jsme nadšeni, že jsme partnerem značky Sexy Fusion a máme pár reproduktorů vystavených v našem pražském showroomu. Jsem přesvědčen, že mnoho náročných VIP klientů bude pozitivně reagovat na to, co tato butiková značka nabízí.“
Tento jedinečný zakázkový audio systém je ručně vyroben na bázi nové generace zvukové technologie, nabitý inovacemi a vybavený nejmodernějšími audio komponenty, pocházejícími od lídrů audiofilního trhu, jako jsou Mundorf a WBT. Oliva použitá na výrobu čelních panelů pamatuje Byzantskou říši, Čingischána, založení Univerzity v Cambridgi, podepsání Magny charty libertatum a výpravy Marca Pola… Historická edice není jen „statement“. Je to milník v dějinách. Vysoce výkonné sloupové reproduktory Sexy Fusion poskytují bohatý zvuk a posluchači benefitují z technologie širokoúhlých osmipalcových koaxiálních reproduktorů v kompaktní, štíhlé ozvučnici s objemem 50 litrů pro bohaté a autoritativní basy. Sexy Fusion Historická edice je nejvšestrannější designový high-end audio systém na aktuálním trhu. Samozřejmostí je možnost jemných korekcí výšek a basů pro zohlednění akustiky konkrétní místnosti a preferencí posluchače. Důmyslná konstrukce a nejmodernější vybavení umožňují Sexy Fusion bez námahy reprodukovat všechny žánry hudby bez nežádoucího zkreslení nebo poslechové únavy. Jako jediný audio systém vyvinutý a odladěný pro kombinaci audiofilní zvukové kvality a okouzlující estetiky uspokojí Sexy Fusion Historická edice jak fanoušky hi-fi, tak i milovníky designu a moderního životního stylu.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama