Apogeo
Reklama

Bankéři splnili vánoční přání postiženým dětem a seniorům

16.12.2017, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Bankéři splnili vánoční přání postiženým dětem a seniorům

Zaměstnanci Sberbank CZ plní vánoční přání dětem a seniorům.

Klientům domovů seniorů či dětem pobývajícím v azylových domech pro matky s dětmi nakoupili přes 110 dárků, o které si napsali Ježíškovi. Ti si tak na Štědrý večer rozbalí vytouženou panenku s kočárkem, stavebnici Lego či autodráhu, ti starší nejčastěji pěknou knížku, kosmetiku nebo rádio.

Jedná se o tradiční předvánoční akci Sberbank CZ, kdy její zaměstnanci obdarovávají ty, kdo se nacházejí v těžké životní situaci či jim nemá jejich přání kdo splnit. Letos banka vybrala spolu s Charitou ČR pět domovů pro seniory a pro matky s dětmi v tísni. „Zaměstnanci si vánoční přání rozebrali během chvíle a pak již každý osobně vytoužený dárek pořídil. Celkem udělají radost 113 dětem a seniorům, kterým balíčky s překvapením rozvezou pod vánoční stromek,“ říká Radka Černá, mluvčí Sberbank CZ.

Letos tým banky obdaroval Azylový dům pro matky s dětmi – Centrum „PRO“ Boskovice, Domov pokojného stáří Kamenná – Brno, Domov pro matky s dětmi Hodonín, Domov pokojného stáří – Domov sv. Vavřince Liberec, Domov pro matky s dětmi v tísni Domažlice.

Sberbank CZ dlouhodobě rozvíjí společensky zodpovědné podnikání. Spravuje vlastní nadační fond, z něhož přispívá především na menší projekty, které se snaží zpříjemňovat život a přinášet radost konkrétním lidem. Podporuje též dobrovolnictví zaměstnanců, podílí se na ochraně životního prostředí a obnově krajiny, financuje veřejně prospěšné projekty. Sberbank CZ se též stala druhou nejlepší GREEN Zelenou bankou 2016, a to za šetrný vliv podnikání firmy na životní prostředí.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama