e-news.cz - kurzy
Reklama

Chuť vzdělávat se v online marketingu pomůže seniorům

10.01.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Chuť vzdělávat se v online marketingu pomůže seniorům

Jak dělat marketing, když PPC nestačí. To je téma prvního ročníku konference pořádané neziskovou organizací Marketing With Love.

Z řečníků nabídne digitálního a komunikačního manažera Red Bullu Milana Formánka, marketingového experta Josefa Havelku nebo zakladatele Adhackers Jana Řeháka. Výtěžek ze vstupného věnují pořadatelé obecně prospěšné společnosti Elpida, jež pomáhá seniorům.

Marketing With Love pořádá konferenci 15. a 16. února v Praze a sociální rozměr konference Marketing With Love není jedinou inovací, kterou akce nabízí. Jedním z rozdílů oproti jiným vzdělávacím eventům je, že první den čekají na účastníky pouze přednášky, druhý den pak bude patřit čistě workshopům, které často povedou samotní řečníci.

„Jde nám o to, aby si návštěvníci konference odnesli co nejvíc. Myšlenka je taková, že na přednášce získají její účastníci hromadu podnětné inspirace a druhý den si to zkusí reálně použít na workshopu,“ vysvětluje své záměry Radek Doležal, jeden ze zakladatelů akce.

Jistou dávku zábavy pak slibuje skutečnost, že místo moderátora bude konferencí provázet stand-up komik Jirka Charvát. Kapacita akce je pouze 140 míst a nevznikne z ní žádný záznam. Řečníků vystoupí celkem devět a většinou jde o neotřelé osobnosti, jež se v marketingu pohybují dvacet let a na přednáškách nevystupují příliš často.

Na konferenci se představí odborníci na obsah, sociální sítě, corporate identity, linkbuilding, brand a marketing v neziskových organizacích. Návštěvníci se kromě výše zmíněných mohou těšit například na Iva Marečka, který se podělí o své zkušenosti z T-Mobile, kde měl na starosti positioning brandu a sociální sítě, nebo odborníka na prezentace firem z pohledu HR Petra Skondrojanise.

„Nápad na novou konferenci se zrodil předloni na návštěvě jedné ze vzdělávacích marketingových akcí. Nebyli jsme spokojeni s úrovní přednášek ani s celkovou organizací, a tak jsme začali přemýšlet, jak by to šlo dělat lépe,“ shrnuje důvody pořádání konference Doležal.

Organizátoři budou v průběhu celé konference ve spojení s návštěvníky mimo jiné i prostřednictvím Messenger Bota. Ten bude kromě poskytování informací o probíhajících akcích sloužit jako podpora a cenný zdroj pro získání zpětné vazby od účastníků. Organizátoři budou jeho prostřednictvím zjišťovat, co se návštěvníkům na konferenci líbí nebo jaká byla jejich motivace k návštěvě. Jejich názory mohou ovlivnit další projekty organizace Marketing With Love.

V budoucnu chystá organizace například spuštění projektu, který více propojí studenty, firmy a neziskovky. Studentům by měl pomoci k získání zkušeností, neziskovkám k lepším výsledkům a firmám k zaměstnancům, kteří již mají ceněnou praxi.

Nezisková organizace Marketing With Love

Za společností, která původně vznikla se záměrem uspořádat marketingovou konferenci „trochu jinak“, stojí čtyři online marketéři: Radek Doležal, Ondřej Chvojka, Vojtěch Váňa a Jaroslav Ducheček. Momentálně jsou plně vytíženi jejími přípravami. Už teď však plánují rozšířit působení organizace na několik dalších projektů, které stejně jako konferenci hodlají dělat s láskou.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama