e-news.cz - kurzy
Reklama

Ve školách Helen Doron se rozbíhají cambridgeské zkoušky

25.02.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Ve školách Helen Doron se rozbíhají cambridgeské zkoušky

Žáci a studenti navštěvující kurzy angličtiny v jazykových školách Helen Doron se už tradičně na jaře účastní uznávaných zkoušek, které

jsou celosvětově známé ve spojení se slavnou univerzitou v Cambridgi. Kdo zkoušku zvládne, získává certifikát, jenž mu mimo jiné pomůže při přijímacím řízení na střední či vysokou školu, ale přijde vhod také v budoucím profesním životě.

Certifikáty získané u cambridgeských zkoušek dětem a studentům usnadní například přijetí a studium na střední či vysoké škole. „Přístup středních škol je po stránce uznávání cambridgeských zkoušek velmi individuální. Některé školy odpouštějí studentům s určitou úrovní certifikátu část maturitní zkoušky, na vysokých školách může doklad o zdolání testu nahradit předepsanou zkoušku z jazyka,“ říká Lucie Bechná z jazykové školy Helen Doron English.

Zkoušky Cambridge jsou respektovány po celém světě. Uznává je více než 20 tisíc organizací, škol a úřadů. V dospělosti se může certifikát hodit také v zaměstnání – při výběrovém řízení nebo jako důkaz, že se zaměstnanec vzdělává. (Přehled v Česku působících firem a institucí, které uznávají cambridgeské zkoušky, si je možné prohlédnout ZDE.)

Jazykové školy Helen Doron English v České republice mají k dispozici speciálně vyškolené zkoušející pro testy Cambridge. Ti se musí každoročně účastnit certifikace, při níž prokazují své znalosti a dovednosti nutné pro zvolený typ zkoušky. Jazykové školy Helen Doron English pracují s celkem devíti úrovněmi cambridgeských zkoušek.

Zkoušky se skládají z písemné a ústní části. „Písemné testy odesíláme na vyhodnocení do Anglie spolu s výsledky ústních zkoušek. Během zkoušek a také před jejich konáním musíme dodržovat předepsané podmínky a postupy. Kromě toho je nutné počítat s neohlášenými inspekcemi přímo z Cambridge. Díky těmto postupům je možné dodržet stejnou úroveň testování po celém světě,“ vysvětluje Lucie Bechná.

Jazykové školy Helen Doron English, které jsou rozesety po celé České republice, nabízejí účastníkům svých kurzů zkoušky Cambridge od roku 2013. Loni napočítaly 785 zkoušených, letos očekávají až 900 účastníků testů. Podle statistik dopadají děti v českých pobočkách Helen Doron English u ústních zkoušek o téměř 20 procent lépe, než představuje celosvětový průměr testovaných dětí.

TZ Helen Doron English


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama