e-news.cz - kurzy
Reklama

Mall.cz otevírá svou první prodejnu v obchodním centru

26.03.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Mall.cz otevírá svou první prodejnu v obchodním centru

Společnost Mall.cz otevřela v nákupní galerii Nové Butovice svou první prodejnu umístěnou v obchodním centru.

Nová koncepce spojující výdejnu a showroom umožní zákazníkům vyzvedávat objednávky včetně objemných zásilek a zároveň také nakupovat přímo vystavený sortiment zboží. Prodejna v Nových Butovicích je první v řadě pilotních modernizací, které vycházejí z nové prodejní koncepce Mall.cz.
Jejím cílem je umožnit zákazníkům okamžité zakoupení vystaveného zboží a maximálně zpříjemnit zážitek z nakupování. Prodejna tak nabídne showroom s výstavní plochou a produktové stěny napříč různými segmenty. Mezi prvními spolupracujícími značkami se objevily např. Philips a Lego.
„Snažíme se našim zákazníkům nakupování co nejvíce usnadnit. Proto jsme pojali změnu prodejen právě tímto způsobem, který jim ušetří čas a umožní lépe si vybrat. Oblíbené zboží bude na prodejně k dispozici, takže zákazníci nebudou muset čekat na naskladnění, ale rovnou si ho zakoupí a odnesou. Věříme, že nové prodejny s moduly s různým sortimentem zákazníky zaujmou,“ dodává Ivan Vodička, ředitel služeb zákazníkům Mall Group.
Nová prodejna je zároveň druhým výdejním místem Mall.cz v Praze, v němž si zákazníci mohou vyzvedávat tzv. big boxy, objemné zásilky jako ledničky, pračky či televize. Veškeré zakoupené zboží lze navíc jednoduše vyzkoušet přímo v prodejně ve zkušební zóně, která nabídne zázemí na rozbalení zboží a jeho vyzkoušení včetně elektrické zásuvky.
Modernizace, kterou projde dalších zbývajících 17 výdejních míst Mall.cz v ČR, by měla být dokončena do začátku vánoční sezony 2018. Změna koncepce se dotkne také pobočkové sítě CZC.cz a Uloženka.cz. Do konce roku vzniknou sdílená výdejní místa pro e-shopy ve skupině Mall Group včetně například výdeje zboží poslaného přes Uloženka.cz.
TZ společnosti MALL.cz


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama