e-news.cz - kurzy
Reklama

BSC se chce stát světovým lídrem openbankingu (video)

27.06.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
BSC se chce stát světovým lídrem openbankingu (video)

Jedna největších světových společností dodávajících openbankingové systémy, pražská BSC, přichystala globální relaunch své značky.

Kampaň spojená s kompletním redesignem bude název společnosti nově vysvětlovat jako „Banking Software Company“. Sjednotí se doposud roztříštěná komunikace všech světových poboček i produktové portfolio. Změny jsou reakcí na pokračující globální expanzi společnosti, ale také na vývoj nových produktů, které by BSC ráda přinesla na celosvětový trh.
BSC kromě Evropy působí také v Rusku, na Blízkém východě a v Tichomoří. V loňském roce se svými produkty expandovala také na americký trh, kde pomáhá nastartovat nové trendy v digitálním bankovnictví.
Během několika let jsme se definitivně přerodili z lokální společnosti podnikající na zahraničních trzích na skutečně globálního dodavatele. Naše produkty jsou známé na třech kontinentech, podařilo se nám dostat mezi světové lídry. Pomocí vlastních investic do nových technologií jsme se zásadním způsobem zasloužili o rozvoj openbankingu,“ uvádí Petr Koutný, CEO BSC. „Nově připravený globální relaunch tento posun zohledňuje.“ Dodal Koutný.
BSC bude na všech trzích jednotně vystupovat jako „Banking Software Company”, pod společnou identitu se sloučí také všech osm poboček. Redesign konsoliduje komunikaci hlavních produktových linek, které doposud fungovaly samostatně. Společnost nově bude symbolizovat jednoduchý čtverec v korálové barvě jako symbol stability, jednoduchosti a sebevědomí.
„Náš úspěch je založen především na profesionalitě, odhodlání a pracovitosti všech členů našeho týmu. Naše práce vždy mluvila za nás a bude tak tomu i nadále. Hledali jsme proto jednoduchý symbol, který bude tento přístup dobře reprezentovat,“ zakončuje Koutný.

BSC je ryze česká firma, fungující od roku 1990. V České republice je s obratem 260 milionů za rok 2017 ve svém segmentu jedničkou. Aplikace pro banky a finanční instituce vyvinuté společností BSC využívají desítky bank a více než 10 milionů koncových uživatelů po celém světě. Mezi největší klienty patří například Bank of China, Alfa Bank či Sberbank, v České republice pak Česká spořitelna, Raiffeisenbank, MONETA Money Bank, Equa bank či AirBank.

Elektronická publikace ke změně loga ZDE.

Video ke kampani


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama