Apogeo
Reklama

Online studium vytlačuje tradiční formy vzdělávání

01.07.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Online studium vytlačuje tradiční formy vzdělávání

Osobní rozvoj, konkurenceschopnost na trhu práce a získání potřebných znalostí patří k nejčastějším motivačním faktorům pro studium MBA.

9 z 10 dotázaných se navíc shodlo, že online forma studia je mnohem efektivnější než prezenční vzdělávání. Vyplývá to z průzkumu institutu CEMI realizovaného agenturou STEM/MARK.
Studium MBA spočívá především v převedení teorie do praxe, přičemž výuka splňuje reálné požadavky na aktuální znalosti a dovednosti manažerů. Právě manažeři jsou nejvíce zastoupenou skupinou v řadách našich studentů. Celých 95 procent z nich považuje MBA studium za efektivní formu vzdělávání při zaměstnání,“ říká ředitel institutu CEMI Štěpán Mika.
Z průzkumu dále vyplynulo, že roční zvýšení platu u MBA absolventa činí v průměru 38 688 korun. Vrcholoví manažeři a ředitelé si za rok polepšili v průměru dokonce o 66 588 korun. Téměř každému druhému podnikateli (44 procent), který v průzkumu uvedl obrat firmy, se do jednoho roku po absolvování MBA programu zvýšil obrat v průměru o 22 procent. Tento trend také potvrzuje průzkum deníku The Financial News.
Online studium je revolucí ve světě vzdělávání. „Od našeho vzniku se snažíme bojovat se stereotypy a daří se nám to. Dnes už se tak spíše výjimečně setkáváme s tvrzením, že online MBA studium není v něčem plnohodnotné ve srovnání s prezenčním studiem. Napomáhá tomu i dnešní doba, v níž lidé díky smartphonům a sociálním sítím považují online komunikaci za zcela přirozenou součást svých životů. Tak proč by nemohli i studovat online a profitovat tak z hlavní výhody tohoto typu studia – vynikající slučitelnosti se zaměstnáním a rodinným životem v kombinaci s dostupnou cenou a kvalitou?“ uzavírá Mika.
Institut CEMI byl založen v roce 2011 s cílem poskytovat kvalitní online MBA a LLM vzdělání na evropské úrovni. Studium trvá 1 rok a je dostupné především studentům z České a Slovenské republiky. Všechny česky vyučované MBA a LLM obory na CEMI jsou navrženy a přizpůsobeny potřebám českých a slovenských studentů a také místnímu trhu práce. MBA programy v angličtině jsou celosvětově využitelné a jsou vyučovány mezinárodním týmem lektorů. S více než 1 500 klienty patří mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele MBA a LLM studia ve střední Evropě. V rámci průzkumu efektivity vzdělávání manažerů byl agenturou IPSOS vyhodnocen institut CEMI jako instituce poskytující nejefektivnější MBA studium při zaměstnání. Institut CEMI od roku 2012 realizuje vlastní stipendijní program pro handicapované studenty, v jehož rámci již poskytl stipendia na MBA a LLM studium v celkové výši více než 2 miliony korun. V květnu 2018 institut CEMI získal díky splnění náročných kritérií týkající se kvality výuky, lektorů a vzdělávacích postupů prestižní mezinárodní akreditaci ASIC. Více informací naleznete na www.cemi.cz.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama