e-news.cz - kurzy
Reklama

Češi před Vánoci objednají čtyřikrát více květin než obvykle

14.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Češi před Vánoci objednají čtyřikrát více květin než obvykle

Nejvyšší tržby v roce zaznamenávají obchodníci až na jeho konci.

Podle průzkumů je třetina Čechů schopna za vánoční dárky utratit více než deset tisíc korun. Pod stromečkem se nejčastěji objevuje oblečení, sportovní výbava a elektronika. Rostoucí trend zaznamenávají také prodejci květin. Jitka Mandysová z květinové doručovací služby Fleurop uvádí, že Češi začínají stále více objednávat pro své blízké květiny. Počet objednávek je v prosinci třikrát až čtyřikrát vyšší než v jiných měsících.
Lidé utrácí za dárky každoročně tisícikorunové částky. Mnozí z nich chtějí své rodině udělat radost za každou cenu a jsou schopni nakoupit vše, co si druzí přejí. Kromě klasických dárků v podobě „měkkých“ balíčků a elektra budou letos hitem také interaktivní hračky, knihy a drony. V posledních letech se však oblibě těší i květiny, které můžete díky květinové doručovací službě Fleurop poslat až do 150 zemí po celém světě. Květinové dárky jsou vhodnou volbou pro ty, kteří mají všechno. Pro tyto osoby obvykle hledáme neobvyklý a neokoukaný dárek, kterým květiny a květinová aranžmá bezpochyby jsou.
Partnerští floristé společnosti Fleurop v interním dotazníku uvedli, že největší poptávka je po řezaných kyticích a adventních věncích (35 procent a 33 procent). V době Vánoc se naopak nejméně prodávají pokojové květiny. „Typicky vánoční květinou je amarylis, hodně se prodávají i orchideje. Obě květiny jsou díky své výšce výrazné, v zahraniční se ale hojně používají i do kulatých vázaných kytic,“ vysvětluje Jitka Mandysová ze společnosti Fleurop.
O Fleurop – Interflora Česká s.r.o.
Značka Fleurop v rámci mezinárodního sdružení Fleurop – Interflora je jednou z největších a nejznámějších doručovacích květinových služeb na světě. Vznikla v roce 1908 v německém Berlíně z iniciativy floristy Maxe Hübnera. Základem jejího obchodního konceptu je myšlenka, že cestovat by neměly květiny, ale jen jejich objednávky, které se následně doručí na spolehlivá a profesionální místní květinářství umístěná co nejblíže adresátovi květinového daru. Sdružení Fleurop – Interflora v současné době spolupracuje s více než 50 000 partnery floristy a má zastoupení ve více než 150 zemích světa, v rámci nichž každoročně doručí přes 25 milionů květinových objednávek. V roce 2017 vstupuje Fleurop na trh v České republice jako kvalitní doručovací květinová služba a přináší nabídku rozmanitých kytic vytvořený speciálně pro český trh a pro každou příležitost. Více naleznete na adrese www.fleurop.cz.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama