e-news.cz - kurzy
Reklama

Knihu pod stromeček? Lze ji zaplatit i benefity od Sodexo

02.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Knihu pod stromeček? Lze ji zaplatit i benefity od Sodexo

Od začátku letošního roku mohou zaměstnanci uplatňovat poukázky Flexi Pass a karty Flexi Pass CARD od společnosti Sodexo také na

nákup knih. Otevírají se jim tak nové možnosti, jak využít zaměstnanecké benefity například na nákup vánočních dárků pro své blízké.
Více než dvě třetiny Čechů alespoň jednou měsíčně otevřou knihu. Denně čte šestnáct procent dospělých, vyplývá to z průzkumu agentury Ipsos pro Sodexo Benefity. Vánoční dárek v podobě knihy je tedy téměř sázka na jistotu. Ač jsou poukázky zaměstnanecký benefit, lze je využít na nákup nejen odborné, ale i volnočasové literatury. Dají se za ně pořídit romány, detektivky, cestopisy, encyklopedie i kuchařky.
Benefity Sodexo je možné platit u partnerských knihkupců, mezi něž patří například Knihy Dobrovský, Luxor, Grada, Leda a další. Kompletní seznam prodejních míst je k nalezení na webové stránce www.mujpass.cz, která je zároveň uvedena na každé poukázce a kartě Flexi Pass. Benefity se vztahují na všechny typy knih bez omezení. Platnost benefitních poukázek Flexi Pass vydaných společností Sodexo končí k poslednímu dni následujícího roku od data vydání. Získané bonusy se tak vyplatí uplatnit mimo jiné při příležitosti vánočních nákupů a potěšit tak knihou pod stromečkem sebe nebo své blízké.
Čerpat zaměstnanecké benefity na nákup knih je možné díky novele zákona o dani z příjmů z roku. Příspěvek na jejich nákup je nyní osvobozen od platby daní a pojistného pro zaměstnance. Uživatelů, kteří mohou tento způsob uplatnění platebních karet a poukázek od společnosti Sodexo využít, jsou řádově desetitisíce.
Sodexo v České republice
Od roku 1992, kdy Sodexo vstoupilo na český trh, poskytuje všech 2000 zaměstnanců skupiny v ČR služby, které zlepšují kvalitu každodenního života. Sodexo nabízí firmám i institucím služby v oblastech zaměstnaneckých benefitů, motivačních programů a řešení pro veřejnou správu, ať už prostřednictvím elektronických karet a poukázek na stravování a volný čas, dárkových poukázek nebo systému na správu benefitů Cafeteria. Dále pak i služby v oblasti komplexních řešení služeb na míru u klienta (firemní restaurace a širokou škálu služeb facility managementu – správy budov, údržby mechanických zařízení a elektro, revizí, projekt managementu, úklidu a administrativních služeb).


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama