Apogeo
Reklama

Podzim? Bezkonkurenčně nejlepší čas na nákupy v New Yorku

12.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Podzim? Bezkonkurenčně nejlepší čas na nákupy v New Yorku

Podzim je v plném proudu a s ním i specifická cestovatelská sezóna.

Pokud si říkáte, že vás v podzimních měsících nikdo nedostane z tepla domova, možná byste si neměli být tolik jistí. Listopad je totiž bezkonkurenčně nejlepší roční období na nákupy v zahraničí. Lákavý není jen dobrý pocit z předčasně nakoupených vánočních dárků, ale i cena letenek do vybraných metropolí. Tento rok jednoznačně válcuje ostatní destinace New York.
S příchodem chladnějšího počasí upřednostňují naši zákazníci buď destinace se stále příznivými teplotami nebo metropole, kde mohou kromě objevování památek i nakoupit za výhodné ceny vánoční dárky. Typickým příkladem je New York, kam míří čím dál více Čechů. Jedním z důvodů je bezpochyby i cena letenky z Prahy, která začíná od 9 872 korun,“ říká Josef Trejbal, ředitel letenkového portálu Letuška.cz.
Do New Yorku by se chtěl alespoň jednou v životě podívat snad každý. Obrázky mostu Brooklyn Bridge zná celý svět, najdeme je v nespočtu kaváren, restaurací i bytů. V New Yorku máte jedinečnou možnost poznat velké množství kultur a ochutnat jídlo ze všech koutů světa.  Říká se, že New York je okouzlující po celý rok, na podzim jsou však podmínky pro příjemnou návštěvu nejpříznivější. Především pak pokud se zaměříte i na nákupy. Abyste se však v metropoli neztratili, pořiďte si mapu města a důkladně nastudujte plán metra.
Pátá“ neboli Fifth Avenue patří mezi nejznámější nákupní ulice na světě. Kromě jednotlivých obchodů, zde najdete i nejdražší nákupní středisko Saks, které bylo otevřeno v roce 1924. Obchody tu nejsou rozdělené dle značek, ale zboží je umístěno v jednotlivých odděleních – dámské, pánské, dětské a mnoho dalších. Pokud nedisponujete neomezenou kreditkou, zavítejte třeba do Macy´s. Obzvlášť na podzim, zde mají zajímavé slevy a akce. Pokud stále nebudete mít dost, navštivte obchodní domy Target nebo Marshalls. Kvalitní značkové zboží je v USA podstatně levnější než v České republice, své blízké tak můžete letos pod stromečkem potěšit mnohem víc.

O společnosti ASIANA a portálu Letuška.cz

Společnost ASIANA byla založena v roce 1993. Její portál Letuška.cz byl spuštěn v roce 2001 jako první online prodejce letenek v České republice a střední a východní Evropě. Letuška.cz se stala prvním úspěšným start-up ve svém oboru v ČR, naučila Čechy nakupovat letenky přes internet. ASIANA patří rovněž mezi nejvýznamnější poskytovatele cestovních služeb pro korporátní klienty. Divize Eurpea.Travel se věnuje oblasti MICE. Organizuje eventy, konference, teambuildingové aktivity pro tuzemské firmy, nadnárodní korporace i zahraniční subjekty. Jazykové pobyty a studium v zahraničí ASIANA nabízí prostřednictvím portálu Study.cz.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama