e-news.cz - kurzy
Reklama

Sberbank podporuje Movember, vloni vybrala rekordní sumu

07.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sberbank podporuje Movember, vloni vybrala rekordní sumu

Sberbank CZ, která patří k největším podporovatelům Movemberu v České republice, se již tradičně do této listopadové kampaně zapojila.

Přichystala Movember snídaně na svých centrálách v Brně a Praze spojené s kníratými sušenkami, motivační video s Mo bratry a Mo sestrami z řad zaměstnanců banky, preventivní tipy v průběhu měsíce na sociálních sítích a v neposlední řadě sbírku díky ambasadorům.
Vloni Sberbank CZ přispěla na podporu hnutí Movember třetí nejvyšší částkou v zemi. Její zaměstnanci vybrali rekordní sumu přes 174 tisíc korun. „Věřím, že i letos se nám díky klientům, zaměstnancům a přátelům Sberbank CZ podaří podpořit tuto mimořádnou akci s knírem na tváři co nejvíce. Šíření prevence a zdraví v kampani Movember má smysl, proto ji podporuji,“ vysvětluje Jiří Antoš, člen představenstva Sberbank CZ a zároveň jeden z nejúspěšnějších dárců Mo bratr.
Do kampaně se aktivně zapojují téměř všichni zaměstnanci banky. Prostředky ze sbírky budou předány Nadačnímu fondu Muži proti rakovině. Byly například využity na vybavení operačního sálu Fakultní nemocnice Plzeň.
Jak můžete přispět?
Bankovním převodem
Převeďte jakoukoli částku na transparentní účet Nadačního fondu MUŽI PROTI RAKOVINĚ – 2600575376/2010, jako variabilní symbol uveďte 200.

QR platbou
Načtěte QR kód a zadejte libovolnou částku, kterou chcete přispět.


Platební kartou
Na https://cz.movember.com/donate – vyberte tým Sberbank CZ či Vašeho oblíbeného Mo-bratra či Mo-sestru, zadejte částku a zaplaťte kartou.

Více informací o hnutí na cz.movember.com nebo na Sberbank facebooku.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama