e-news.cz - kurzy
Reklama

Veletrh Profesia days je příležitost získat inspiraci i kontakty

05.11.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Veletrh Profesia days je příležitost získat inspiraci i kontakty

Tento týden, tedy ve dnech 7. a 8.

11., proběhne na výstavišti PVA EXPO PRAHA největší veletrh práce u nás – Profesia days 2018. Letos kromě stánků zajímavých zaměstnavatelů nabídne kariérní poradenství, rozsáhlou zónu věnovanou možnostem studia a práce v zahraničí i IT a startup zónu. Po oba dny mají návštěvníci na veletrh vstup zdarma.
Veletrh Profesia days je akcí, kde mají návštěvníci jedinečnou příležitost pohovořit bez stresu se zástupci široké palety zaměstnavatelů z České republiky i ze zahraničí. Kromě toho je ale pro ně připravený bohatý program na hlavním pódiu i v jednotlivých doprovodných poradních i programových zónách. Na co se letos mohou těšit?
Poradenská a testovací zóna
Stálicí veletrhu je poradenská zóna, kde si mohou návštěvníci nechat poradit v tom, jak najít zajímavé uplatnění a zvýšit svou cenu na trhu práce. Jsou tu i poradny pro znevýhodněné a pracovně-právní. V rámci testovací zóny mohou zájemci zjistit, jak na tom jsou s IT nebo jazykovými znalostmi. V případě, že uspějí, získají certifikát využitelný v přijímacím řízení nebo při jednání s potenciálními zaměstnavateli přímo na veletrhu. Připravené je i osobnostní testování zaměřené na identifikaci osobnostního a výkonového potenciálu pro různé pracovní pozice včetně manažerských.

Studium a práce v zahraničí

Velkou pozornost poutá zóna zaměřená na studium a práci v zahraničí – letos bude koncipovaná jako ucelená akce Alfa Study Travel Expo 2018. Návštěvníci zde na jednom místě získají informace o možnostech studia na středních i vysokých školách v zahraničí, budou moci pohovořit se zástupci konkrétních škol, načerpat informace od těch, kteří aktuálně v zahraničí studují, ale také diskutovat se zkušenými koordinátory pracovně-studijních programů.

Program na hlavním pódiu

Nedílnou součástí Profesia days jsou přednášky zajímavých osobností. Od koho se mohou inspirovat návštěvníci veletrhu letos? Přijde paralympijský plavec Arnošt Petráček, který v Riu získal zlatou olympijskou medaili, Petr Koukal, který vítězil nejen na badmintonových kurtech, nebo Martin Macík, zástupce závodní stáje, která se již 15 let zúčastňuje nejnáročnějšího závodu na světě – Rallye Dakar. Z oblasti byznysu se můžete těšit na zkušeného investora známého z TV show Den D Ondřeje Bartoše, či ilustrátorské eso a zakladatele vizuálního studia DRAWetc. Vladimíra Strejčka. Z dalších přednášek budete moci například zjistit, jak spolu souvisí vyhoření, vnitřní motivace a sebepoznání, nebo v čem spočívá metoda osobnostního výcviku #PREDATORECODE.IT & startup zóna
Návštěvníci veletrhu si budou moci také „pohrát“ s některými novými technologiemi: vyzkoušet si ukázky virtuální reality, naučit se, jak funguje 3D tisk, naprogramovat robota a pustit ho na robotické hřiště. Bude zde i možnost vyzkoušet si simulace dopravních systémů nebo řešit logické úlohy.
Součástí zóny bude i startup poradenství, kde bude možné se zkušenými startupisty zkonzultovat své nápady na nový byznys nebo prodiskutovat konkrétní problém v podnikání. Zájemci mohou také načerpat informace o tom, jak fungují akcelerační programy v USA.
Fashion & beauty a fun zóna
U pohovorů je třeba prokázat znalosti a nadšení, ale také udělat dojem. Jak se obléknout na pohovor, na co dbát a čeho se vyvarovat, případně jak vybavit šatník „do práce“ poradí zkušené stylistky.
Fun zóna tentokrát nabídne  výživové poradenství, měření tělesného tuku, líčení, manikúru, masáže nebo letecký simulátor, na kterém je možné pilotovat vzlet a přistání s letadlem.
Další informace o veletrhu a jeho programu, stejně jako možnost registrovat se a získat tak vstupenku zcela zdarma, najdete ZDE.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama