Apogeo
Reklama

Doběhněte společně se svým týmem ke společnému cíli!

20.12.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Doběhněte společně se svým týmem ke společnému cíli!

Přemýšlíte nad tím, jak motivovat své zaměstnance tak, abyste společně dosahovali ještě lepších výsledků?

Usilujete o vytváření efektivních pracovních vztahů či se snažíte o společný tah na branku? Udělejte pro své kolegy to nejlepší a dopřejte jim sportovní teambuilding v podobě štafetového závodu a doběhněte ke společnému cíli.
Registrace na O2 Pražskou štafetu je již otevřená!
Cíl je jasný, O2 Pražská štafeta!
Třídenní závod pro všechny nadšené běžce, zejména manažery, bankéře, doktory či jiné profese se uskuteční v pražské Stromovce ve dnech 25. 6. – 27. 6. 2019. Zaregistrujte svůj čtyřčlenný tým ke štafetě ve vzdálenosti 5km a doběhněte společně až k cíli. V rámci startovného dostanete nejen piknikový koš, ale pro každého účastníka bude taktéž připraveno startovní číslo s čipem a oficiální běžecké tričko závodu. V průběhu celého dne zahrají hudební skupiny na Marathon Music Festivalu a taktéž na vás čeká velkolepá open-air party s hudebním překvapením.
Můžete mít jedinečnou příležitost poznat své kolegy z úplně jiné stránky a utužit vzájemné vztahy v práci. Vytvořte si týmy napříč celou pracovní skupinou a soutěžte mezi sebou. Otestujete si jaké oddělení u vás má tu nejlepší fyzičku a zároveň zapálení pro hru i týmovou spolupráci. Po úspěšně doběhnutém závodu na vás pak čeká lákavá odměna v parku Stromovka. Jen si představte, teplý červnový podvečer, příjemná hudba, piknik s bohatým občerstvením. Idylka, že? Můžete k tomu přidat i skvělý pocit z vyhraného závodu, protože medaili dostává každý.

Team Box neboli zázemí na úrovni

Na O2 Pražské štafetě jsou pro vás připravené také team boxy, které slouží vašemu týmu po celou dobu běhu a kde můžete společně oslavovat vítězství. Útulný stan s kobercem pro 50 osob se těší nejen místem pro odpočinek, ale i místem, kde se můžete v klidu občerstvit. O catering se postará vyhlášená síť hotelů Hilton, takže se máte na co těšit. Co ale na stanu oceníte nejvíc, je univerzální využití. V průběhu dne se můžete se svým týmem vzájemně podporovat v běhu, ale stejně tak budete vědět, kde své kolegy vždy najdete. Nestane se vám tudíž, že by se kolegové ztratili na výstavišti a už byste je nenašli a nemohli tak naplánovat další aktivity. Tento unikátní prostor vám dává ohromnou možnost pestrého programu a spokojeného zázemí.
Připojte se i vy do běžecké komunity, protože „All Runners Are Beautiful“*. Vybrat si můžete s různých druhů závodů, které sednou k vaší profesi. Pro rodiče, kteří se bez svých ratolestí neobejdou ani na teambuildingu, je tu dokonce možnost přihlásit se na Bambini Run. Ten se poběží ve třech vzdálenostech a každý malý závodník dostane tašku, tričko a samozřejmě medaili. Ačkoliv je léto sice v nedohlednu, můžete se už teď v myšlenkách na moment přenést na tento idylický večer a registrovat se již nyní.

*All Runners Are Beautiful je způsob, jakým RunCzech vítá všechny – a opravdu všechny – ve strhujícím běžeckém světě. Ve světě zdravého životního stylu, zábavy a přátelství. Je to hold každému, kdo se o sebe stará natolik, aby mu stálo za to každé ráno utáhnout tkaničky běžeckých bot, a sám sobě si slíbí, že bude zase o trochu lepší. Právě tohle je pravé vítězství, to v našich myslích. Nemusíme nutně vyhrát přímo na trati. Samotná snaha a chtít si to užít úplně stačí. All Runners Are Beautiful vypovídá o tom, jak vnímáme běh. Vypráví příběhy. Může být osobní výzvou na závodě nebo pomalým během skrz ranní podzimní les. Běhání je radost, o tom to celé je. A každý – ať už mladý, starý, tlustý, hubený, pomalý nebo rychlý – kdo má chuť být součástí tohoto perfektního a nádherného sportu, je vítaný. Je milovaný. Je krásný.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama