e-news.cz - kurzy
Reklama

Vánoční večírky běží naplno. Konají se na ledě, v letadle i v kasinu

11.12.2018, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Vánoční večírky běží naplno. Konají se na ledě, v letadle i v kasinu

Firmám se daří, a nemusí proto šetřit při pořádání vánočních večírků pro své zaměstnance.

Jejich sezona nyní běží naplno, ale v některých společnostech odkládají vánoční oslavu až na leden.
Vánoční večírek je příležitostí, jak zaměstnancům poděkovat za uplynulý rok. Firmy mají v době ekonomického růstu na podobné akce vyšší rozpočty, a tak se pouštějí do netradičních a originálních konceptů,“ říká Tomáš Surka, managing partner v personálně-poradenské společnosti Devire.
Rozšiřuje se také nabídka míst, na kterých je možné párty pro zaměstnance uspořádat. A tak není od věci spojit vánoční večírek s nácvikem řízení letadla v trenažéru, který se neliší od opravdového letounu. Kdo zrovna nesedí v kokpitu, může si užívat na létání zaměřené počítačové hry, nebo se věnovat konverzaci s kolegy.
Společné akce pro zaměstnance nabízejí také provozovatelé ledových ploch, kde lze párty spojit s bruslením a různými hrami na zamrzlé vodě. Existují i firmy, které přímo do firmy dovezou plně vybavené kasino a zaměstnanci se oddají hráčské vášni. Nemohou však prohrát peníze, naopak, co vyhrají, darují na charitativní účely. Vánoční oslavu je možné zorganizovat také na palubě speciálně upraveného vlaku nebo ji uspořádat jako kostýmový večírek zaměřený například na 20. léta minulého století.
Záleží jen a pouze na kreativitě firmy, jaké téma pro pracovní večírek zvolí. Vhodné je propojit místo konání se zaměřením firmy, ve které účastníci oslavy pracují. Výrobci leteckých součástek si večírek užijí na leteckém trenažéru, a naopak prodejci sportovních potřeb si rádi zabruslí a zahrají hokej,“ míní Tomáš Surka.
Jelikož bývá ve firmách před Vánoci velký shon a také zaměstnanci nemají moc volného času kvůli shánění dárků a přípravám na vrchol adventu, překládají někde termín večírku až na leden.
Hodně škody umí na vánočním večírku napáchat alkohol. Proto je s ním vhodné nakládat opatrně. „Vyplatí se nezapomínat, že se se svými kolegy budete potkávat každodenně i po této oslavě. Ostuda se vryje do paměti kolegyň i kolegů a někdy dokonce nesmazatelně,“ varuje Tomáš Surka ze společnosti Devire.
Vánoční setkání je příležitostí k utužení kolektivu, pracovníci mají šanci poznat se s kolegy, se kterými nepřichází až tak často do styku. Proto by se účasti na večírku neměli vyhýbat.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama