e-news.cz - kurzy
Reklama

AAA AUTO expanduje, otevírá další dvě pobočky v Polsku

03.01.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
AAA AUTO expanduje, otevírá další dvě pobočky v Polsku

AURES Holdings, provozovatel sítě AAA AUTO, otvírá nové pobočky v Gliwicích a Krakově.

Společnost tak plní svou expanzní strategii, jejímž cílem pro letošní rok je zejména zahušťování pobočkové sítě v Polsku. Nabídka ojetých aut v zemi severních sousedů již nyní dosahuje dvou tisíc vozů. Podle předběžných údajů zde loni AAA AUTO prodalo o polovinu více automobilů než v roce 2017.

Pobočka v Gliwicích bude sloužit především pro výkup ojetých vozidel. Tato pobočka sídlí v ulici Tarnogórska 237 a plní funkci zázemí pro katovickou pobočku, která se zabývá prodejem i výkupem ojetin. V areálu gliwické pobočky aktuálně stojí přibližně 100 vykoupených automobilů. Pobočka byla koncem loňského roku ve zkušebním módu, nyní se rozjela do ostrého provozu.

Větších změn se dočká Krakov. Dosavadní pobočka AAA AUTO, která fungovala rovněž jako výkupní, se přestěhuje do nové lokality a otevře se zákazníkům v únoru 2019 jako autocentrum s plným servisem. Zákazníci zde budou moci prodat nebo koupit ojetý vůz a rovněž si za pomoci finančních poradců na místě vybrat způsob financování nákupu auta prostřednictvím úvěru nebo leasingu a také jeho pojištění. Nová pobočka se bude nacházet v nákupní zóně s velkou návštěvností a její prodejní plocha pojme až 800 automobilů.

Nové pobočky AAA AUTO v Gliwicích a Krakově otvíráme proto, abychom vyšli vstříc očekáváním našich zákazníků ze Slezského a Malopolského vojvodství. Ti budou mít nyní přístup k širší nabídce ojetých automobilů různých značek a v různých cenách a rovněž získají lepší možnosti výkupu. Nové pobočky zapadají do expanzní strategie naší firmy pro letošní rok. Cílem je zahušťování pobočkové sítě zejména v Polsku,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka společnosti AURES Holdings, která mezinárodní síť autocenter AAA AUTO provozuje.

Prodej v polských pobočkách AAA AUTO roste kontinuálně každý měsíc, dokonce rychleji než v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. V roce 2018 se v Polsku podle předběžných výsledků prodalo přes devět tisíc ojetých automobilů, čili o tři tisíce více než v roce 2017. V současné době má AAA AUTO v Polsku osm poboček, v rámci celé skupiny již čtyřicet šest.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama