e-news.cz - kurzy
Reklama

Mužům se do oslav Valentýna nechce, ženy by naopak rády slavily

06.02.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Mužům se do oslav Valentýna nechce, ženy by naopak rády slavily

Svátek sv. Valentýna stále není Čechům vlastní.

Letos ho s jistotou plánuje oslavit jen čtvrtina Čechů, další čtvrtina si stále není s oslavami jistá. Svátek si přitom našel větší oblibu u žen. Sedmdesát procent z nich by tento svátek s drahou polovičkou rádo oslavilo. Jejich nadšení pro oslavy ale sdílí jen čtvrtina mužů. Čtyřicet procent naopak přiznává, že kdyby záleželo pouze na nich, svátek by určitě neslavili. Vyplynulo to z tradičního valentýnského průzkumu Equa bank.
Rozdíly mezi oběma pohlavími nejsou ale jen v postojích k oslavám tohoto svátku. Rozdílné vnímání je i v samotném průběhu oslav. Zatímco muži by nejradši vzali svou partnerku na romantickou večeři (40 procent), nebo večer strávili společně v soukromí (21 procent) či v ložnici (15 procent), ženy dávají přednost víkendu v nějakém romantickém evropském městě (28 procent). Večer v ložnici si například přeje jen 5 procent respondentek.
K oslavám patří samozřejmě také dárky. Letos za ně v průměru utratíme 680 korun. Muži se chystají darovat drahým polovičkám především květiny (62 procent), ženy naopak koupí sladkosti (41 procent).
I vzhledem k povaze dárků pořizujeme tyto pozornosti často ten samý den (25 procent) nebo maximálně předem (50 procent). 10 procent Čechů kupuje dárek z kontokorentu nebo ho platí kreditní kartou. Každý třetí muž také přiznává, že kdyby vlastnil zlatou kartu, pořídil by partnerce dražší dárek.
Zlatá karta není v Equa bank nic nedostupného. Naše zlaté karty jsou prestižní, nabízejí řadu doplňkových služeb a exkluzivních výhod, a to vše za rozumnou cenu, která je nejnižší na českém trhu. Se zlatými kartami Equa bank tak klienti již od 89 korun měsíčně získají výhody, za které by jinde zaplatili o desítky i stovky korun více,“ uzavřel Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje obchodu retailového bankovnictví Equa bank.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama