e-news.cz - kurzy
Reklama

Obědy a benefity lze nyní nově platit iPhonem s Apple Pay

19.02.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Obědy a benefity lze nyní nově platit iPhonem s Apple Pay

Majitelé iPhonů mohou svým mobilním telefonem nově zaplatit i za obědy a benefity.

Digitální platbu Apple Pay v Česku jako první firma v oboru nově nabízí společnost Edenred. iPhonem tak mohou nyní platit majitelé karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits. Edenred, který je světovou jedničkou v předplacených benefitech, se tak zařadil do první vlny společností, jež platby Apple Pay v Česku zavedly.

Ticket Restaurant® a Edenred Benefits jsou úspěšné a zavedené značky stravenkových a volnočasových karet společnosti Edenred. Digitální platby prostřednictvím těchto karet uvedl Edenred ve spolupráci se společností Mastercard jako první v České republice a rovněž jako první ode dneška také zavádí platby pomocí Apple Pay. Díky tomu se držitelé karty mohou rozhodnout, zda chtějí za oběd či volnočasové aktivity zaplatit kartou, pomocí mobilu nebo třeba hodinkami. Platby přes Apple Pay lze provádět ve všech provozovnách, kde přijímají platební karty Ticket Restaurant® či Edenred Benefits a kde jsou vybaveni bezkontaktním terminálem, kterých je v České republice více než 90 procent.

K Apple Pay patří neodmyslitelně špičkové zabezpečení a ochrana. Když platíte s Apple Pay, číslo karty se neuloží ani v zařízení, ani na serverech Apple. Místo čísla karty se přiřadí jedinečné číslo účtu zařízení, které se zašifruje a bezpečně uloží na čipu ve vašem zařízení. Každá transakce se autorizuje pomocí jedinečného jednorázového dynamického zabezpečovacího kódu.

Prudký nárůst uživatelů stravenkových karet, kteří využívají právě mobilní platby, svědčí o tom, že si lidé placení mobilem za oběd velmi oblíbili. Používání těchto karet je rychlé, jednoduché a bezpečné a majitelé iPhonů mají ode dneška možnost svým telefonem za obědy a benefity zaplatit,“ řekl Michal Čarný, Director, Business Development společnosti Mastercard pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko.

Apple Pay představuje další milník naší komplexní strategie digitalizace pro rok 2019, jehož dosažením jsme se stali jednou z prvních společností a v nebankovním sektoru dokonce první v České republice, která umožní mobilní platby zařízením Apple. Jsme přesvědčeni, že s Apple Pay nabízíme zákazníkům skutečně přidanou hodnotu, jelikož platby mobilními zařízeními jim usnadní život. Až půjdou na oběd nebo do kina, bude jim stačit jen jejich iPhone nebo hodinky iWatch s peněženkou Apple Wallet a zaplatí zcela jednoduše, rychle a bezpečně,“ říká Nicolas Eich, generální ředitel společnosti Edenred CZ.

Nastavení Apple Pay je jednoduché a uživatelé budou moci i nadále využívat všech dalších výhod karty. V obchodech funguje peněženka Apple Wallet v iPhonu SE, iPhonu 6 i v novějších modelech a v hodinkách Apple Watch.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama