Apogeo
Reklama

Soutěž Startupper roku vyhrál Marek Liška s ProSpolužáky.cz

02.03.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Soutěž Startupper roku vyhrál Marek Liška s ProSpolužáky.cz

Vítězem soutěže Startupper roku se za Českou republiku stal Marek Liška (na foto v popředí) s projektem ProSpolužáky.cz.

Toto nové nakladatelství se snaží vysvětlit matematiku a chemii srozumitelně tím, že učebnice pro studenty píší přímo sami studenti. Druhé místo obsadil projekt Lucie Částkové Společenská Hra Olá, která spojuje svět nevidomých a lidí bez postižení. Třetí místo pak Kamil Demuth s projektem Scuk.cz, který je zaměřen na komunitní nakupování a podporu lokálních farmářů a výrobců. Lucie Částková získala navíc ocenění Top Female Etrepreneur (Nejlepší podnikatelka) do 35 let.
Soutěž Startupper roku, kterou pořádá společnost Total v rámci celosvětového projektu „Startupper of the Year by Total“, probíhá v ČR letos poprvé. Je určena všem českým podnikatelům a podnikatelkám mladším 35 let, kteří během uplynulých dvou let vytvořili projekt nebo startup s dopadem na sociální sféru a komunitu. Projekt musí obsahovat praktický způsob řešení záležitostí v oblasti zdravotnictví, bezpečnosti, vzdělávání, přístupnosti
a dalších oblastí, které ovlivňují místní komunity.

Vítěz obdržel částku v korunách rovnající se částce 12 500 eur, druhé místo výhru rovnající se částce 7 500 eur a třetí místo pak 5 000 eur. Všichni získali zároveň další výhry v podobě manažerské podpory od společnosti Total, mentorské podpory od StartupYard a také zviditelnění v rámci publicity a komunikace. Ocenění získali také služby zdarma od partnerů Business Link, StartupJobs a Podnikni to! Projekt ProSpoluzaky.cz se bude navíc ucházet o regionální vítězství ve velkém finále v Paříži.
V porotě, která u jednotlivých projektů mimo jiné posuzovala také jejich proveditelnost, inovativnost a potenciál přinést užitek širší veřejnosti, zasedli: Tomáš Wojcik (2FRESH), Markéta Havlová (Czechinvest), Maxim Dužek (Podnikni to!), Andrea Tkačuková (Foreigners.cz),Tomáš Pačinda (Enern), Lukáš Chmela (Media Buyers), Tomáš Hülle (European Centre for Career Education) a dva zaměstnanci společnosti Total – Darja Perničková a Jan Beneš.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama