e-news.cz - kurzy
Reklama

Sberbank přispěla sto tisíc korun na sportovní protézy Evičce

31.05.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sberbank přispěla sto tisíc korun na sportovní protézy Evičce

Zaměstnanci a Nadační fond Sberbank přispěli sto tisíc korun na sportovní protézy šestnáctileté studentce Evě, která přišla asi před rokem

o obě končetiny po onemocnění zlatým stafylokokem. Díky speciálním protézám bude moci pokračovat v aktivním životě a sportu, kterému se věnovala předtím.
Na podnět jedné z našich kolegyň se Sberbank rozhodla podpořit mladou Evičku a přispět jí na nové sportovní protézy. Do projektu se zapojili zaměstnanci, kteří společně s Nadačním fondem Sberbank přispěli částkou 100 tisíc korun. Šek jsme Evičce předali během výstupu na Sněžku, kam ji přišli podpořit i zaměstnanci Sberbank,“ říká Jan Hainz, šéf komunikace a člen správní rady Nadačního fondu Sberbank.
Sbírku i charitativní výstup na Sněžku uspořádal Nadační fond KlaPeto. Již sedmý ročník se konal 25. května 2019 pro šestnáctiletou Evu. „Jsme pyšní, kolik účastníků dorazilo, aby podpořilo Evču a další handicapované děti. Skláním velký obdiv Evičce, která rok po amputaci obou nohou sama na Sněžku vyšla za tři a půl hodiny. Díky speciálním protézám bude moci pokračovat ve sportu, tanci a aktivním životě, jaký měla před onemocněním,“ říká Kateřina Klasnová, spoluzakladatelka nadačního fondu KlaPeto, který každý rok poslední květnovou sobotu pořádá výstup na Sněžku na podporu dítěte, které je po amputaci nebo se narodilo bez končetin.
Účastníci akce přispěli koupí oranžového trička s nápisem Na Sněžku pro Evču. Obě nové speciální protézy pro Evičku stály celkem 175 tisíc korun. Zbytek výtěžku věnuje Nadační fond KlaPeto na pojišťovnami nehrazené kompenzační a zdravotní pomůcky pro nejméně 30 handicapovaných dětí.
Sberbank CZ dlouhodobě rozvíjí společensky zodpovědné podnikání. Spravuje vlastní nadační fond, podporuje dobrovolnictví zaměstnanců, podílí se na ochraně životního prostředí a obnově krajiny, finančně pomáhá veřejně prospěšným projektům.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama