e-news.cz - kurzy
Reklama

Kilpi expanduje do zahraničí. Investory hledá přes platformu finGOOD

08.07.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Kilpi expanduje do zahraničí. Investory hledá přes platformu finGOOD

Česká značka Kilpi, od producenta outdoorového oblečení a doplňků PONATURE, spustila kampaň na webu finGOOD.cz.

Prostřednictvím crowdfundingu hledá investory pro přechod na nový Warehouse management system. Celkem pět milionů korun má pomoci zefektivnit a implementovat nové logistické procesy.
PONATURE je mladá dynamicky se rozvíjející společnost, která designuje, vyvíjí nové technologie, a hlavně vyrábí značku Kilpi. Nabízí outdoorové, technické oblečení s osobitým designem, se silnou značkou, kterou prodává do 40 zemí světa. Kilpi nechce zůstat pouze u domácího trhu ani u toho evropského, ale chce vyrůst do formátu celosvětově známé značky. 
Na crowdfundingové platformě finGOOD chce Kilpi získat 5 milionů korun s úrokem 5,5 procenta na tři roky. Kampaň na webu finGOOD.cz je zatím v počátcích, ale už je do ní nainvestováno 1 240 000 korun. Další investoři mají ke zvážení investice čas do 23.7.2019.
Finance posílí logistiku
Získané prostředky využije Kilpi k přechodu na nový Warehouse management system, který umožní plnou automatizaci skladovacích procesů od objednání zboží až po jeho expedici. Díky zefektivnění a implementaci nových logistických procesů se zrychlí skladové operace, bude zajištěna přesnost a včasnost dodávek zboží, inventury se budou moci provádět rychleji a online, zároveň se sníží náklady, zvýší efektivita práce ve skladu a Kilpi se výrazně otevřou možnosti pro zahraniční expanzi.
Žádné vzdušné zámky, ale reálný byznys plán
Potencionální přínosy se ukážou v krátkodobém horizontu na více úrovních a tím je riziko rozprostřeno. V letošním roce jsme prošli auditem logistických procesů a máme vypracovaný detailní plán změn. Již jsme začali s přípravnými fázemi přechodu na nový WMS a 1. etapa zavádění nových logistických procesů startuje v srpnu 2019,“ říká jednatel společnosti PONATURE, výrobce značky Kilpi, Jakub Novák, www.kilpi.cz. Investor by tedy měl umět ocenit dobrou finanční kondici financované firmy. Investování na finGOOD přináší ale i možnost využít novou formu financování do firem přes crowdfundingovou platformu.
Co na oplátku?
Crowdfunding se stává čím dál více oblíbeným způsobem financování. Firmy mají možnost touto cestou získat finance od neomezeného počtu investorů. Zvykem bývá, že s investováním získávají investoři řadu výhod či bonusů. A co nabízí Kilpi? Třicet investorů s nejvyššími investicemi získá slevu 20 procent na nákup zboží Kilpi po celou dobu splácení úvěru, tedy na 36 měsíců. A tři absolutně nejvyšší investoři získají poukaz na nákup v e-shopu shopkilpi.cz v hodnotě 5000 korun, aby se mohli sami přesvědčit o kvalitě produktů této značky.
finGOOD.cz je progresivní P2B (Peer to Business) fintech platforma, která umožňuje lidem a firmám investovat do českých společností přímo, online a bez potřeby bankovních subjektů jako zprostředkovatelů.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama