Apogeo
Reklama

Hypoteční banka poskytne nově hypotéky i na mobilní domy

22.08.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Hypoteční banka poskytne nově hypotéky i na mobilní domy

Bydlet levně, rychle a jednoduše, to jsou výhody, které nabízí bydlení v mobilních domech.

Jejich počet v Česku stále narůstá, stejně tak se zvyšuje i zájem o hypotéky na tento typ bydlení. Banky přitom žadatele o úvěr na mobilní domy dosud odmítaly. Řešení proto nabízí Hypoteční banka, která rozšířila vhodné objekty financování o mobilní domy, jež pro klienty představují plnohodnotnou domácnost, i přesto, že nemusí mít přidělené číslo popisné nebo evidenční.
Možnost bydlení v designových mobilních domech zajímá čím dál více žadatelů o hypotéky. Přestože jsou mobilní domy cenově výhodnější než dnes dostupné nemovitosti, financovat jejich koupi pouze ze svých úspor je pro řadu zájemců náročné. Doposud mohl být na takový objekt poskytnut úvěr pouze za předpokladu, že bude mít přidělené popisné nebo evidenční číslo. Dosavadní praxe se ale nyní mění. Hypoteční banka rozšiřuje objekty financování u účelových hypotečních úvěrů o mobilní domky, které pro klienty naplňují potřebu bydlení.
Hypoteční banka, jako nejvýznamnější poskytovatel hypoték, podporuje nové trendy v oblasti bydlení, mezi které patří také pořízení ekologického domu s úsporným provozem, a to tyto domky splňují. Naším krokem jsme se rozhodli oslovit nový segment zákazníků, a zjednodušit jim tak cestu za svým bydlením,“ uvedla Andrea Vokálová, tisková mluvčí Hypoteční banky.
Pokud jste tedy nad touto možností uvažovali, je nejvyšší čas zažádat o hypotéku. Nové podmínky jsou platné již od července letošního roku, netýkají se ovšem maringotek, karavanů, drážních vozidel či plavidel, a to z důvodu příliš vysoké mobility.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama