Apogeo
Reklama

Na pozici technologického ředitele finGOOD nastupuje Michal Weiser

16.10.2019, Autor: Petr Vrabec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Na pozici technologického ředitele finGOOD nastupuje Michal Weiser

Crowdfundingová platforma finGOOD prochází v posledních měsících změnami.

Jednou z nich jsou nové posily týmu, přičemž pozici nového technologického ředitele (CTO) nyní zaujímá Michał Weiser a pozice marketingového ředitele (CMO) byla svěřena Vítu Hutařovi. Cílem změn je posun celého projektu k lepšímu a uplatnění jeho potenciálu.
Michał Weiser (31 let), nový technologický ředitel (CTO) finGOOD, je milovníkem informačních technologií, za sebou má práci v různých korporacích i vlastní podnikání a zkušenosti z oblastí big data, cloudu, user-experience, front-endu a dalších. Jeho největším současným zaměřením je budování uživatelsky přívětivého prostředí, což plánuje zúročit také v platformě finGOOD. „Možnost vstoupit do finGOOD se objevila v době, kdy jsem si uvědomil, že korporátní život opravdu není pro mě, a protože jsem se ztotožnil s jejími vizemi, šel jsem do toho. Mým snem je z finGOOD vybudovat technologickou jedničku, která bude poskytovat to nejlepší jak svým klientům, tak i zaměstnancům. Věřím, že s lidmi, které máme v týmu, to zvládneme,“ popisuje Michał Weiser, technologický ředitel (CTO) platformy finGOOD.
Novým marketingovým ředitelem (CMO) platformy finGOOD se stal Vít Hutař (31 let). Zkušenosti má zejména s online marketingem, od roku 2008 se věnoval několika vlastním e-commerce projektům. Prostřednictvím finGOOD chce lidem ukázat, že investovat může každý a nejedná se o aktivitu jen pro vyvolené. „V minulosti jsem sám investoval, ale také jsem o investice žádal, a znám tedy specifika a potřeby obou stran, což mi pomáhá se v tomto prostředí lépe orientovat. FinGOOD vnímám jako tým profesionálů, který má chuť dělat věci netradičně a zároveň si jít za svým cílem, a proto se na tuto práci velmi těším,“ říká Vít Hutař, marketingový ředitel (CMO) platformy finGOOD.
Platforma finGOOD prochází v posledních měsících změnami, které začaly jmenováním Víta Endlera na pozici výkonného ředitele (CEO), následovalo zrušení investorských poplatků a dále se pracuje na modernizaci celého projektu. Podpořit tento proces má také jmenování nového technologického a marketingového ředitele.
Změny probíhají také na jednatelských pozicích, ze kterých odchází zakladatelé Roman Vyorálek a Marek Galetka, nadále však zůstávají na pozicích spolumajitelů. Na pozici jednatele naopak nastupuje Tomáš Pešek, rovněž současný spolumajitel.

finGOOD je progresivní P2B (Peer to Business) fintech platforma, která umožňuje lidem a firmám investovat do českých společností napřímo, online a bez potřeby bankovních subjektů jako zprostředkovatelů. Pomocí crowdfundingu mají firmy možnost získat finance od neomezeného počtu investorů. Investoři získají pasivní příjem se zabezpečením investice. Zvykem bývá, že s investováním získávají investoři řadu výhod či bonusů.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

Pro tyto firmy se v Česku nejvíc vyplatí pracovat!

19.01.2024, Autor: Z blogosféry

Nejlepší zaměstnavatel v České republice vyrábí cigarety, je jím společnost JTI, Japan Tobacco International. Ukázala to právě dnes zveřejněná česká část celosvětového žebříčku Top Employer 2024. Ocenění letos získalo pouze 23 firem podnikajících v České republice. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama