e-news.cz - kurzy
Reklama

Hackathon: Tvořit e-shop s dálničními známkami přijdou desítky lidí

24.01.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Hackathon: Tvořit e-shop s dálničními známkami přijdou desítky lidí

Hackathon #ZNAMKAMARADA již tento víkend. Nejpozději v pondělí 27.

ledna 2020 chtějí tvůrci e-shopu předat státu funkční řešení.
E-shop s dálničními známkami začne vznikat tento pátek v 18:00 v pražských Holešovicích. Výzva podnikatele Tomáše Vondráčka z pátku 17. ledna 2020, kterou zveřejnil na svém profesním LinkedIn profilu, o absurditě zakázky za 401 milionů vyvolala zájem stovek lidí, kteří potvrdili svou účast.
„Máme dokončeno zázemí pro ty, kteří nás v pražských Holešovicích od pátku do neděle při dokončení e-shopu pro dálniční známky podpoří. Pomoc nám nabídlo nám pomoc přes 300 lidí. Vzhledem k tomu, že máme stav naplněný museli jsme s lítostí a díky další zájemce odmítnout. Přípravy na tento víkend, tedy hackathon #ZNAMKAMARADA, jsou v plném proudu. Od pátku 24. 1. 2020 od 18:00 hodin až do neděle 26. 1. 2020 budeme v budově Visionary v Holešovicích pracovat na řešení. Děkuji všem, kdo se zapojují. Nyní jsme na kapacitním stropu. Další podporovatele nyní prosíme o strpení a pochopení. Ozveme se hned, jak pro ně budeme mít místo a část projektu pro zapojení.“
Tím to začalo… VEŘEJNÁ VÝZVA! Rozhodli jsme se, že příští víkend zorganizujeme veřejný hackathon a celý systém e-shopu na dálniční známky zdarma naprogramujeme, spustíme a v pondělí nabídneme státu za účasti médií! Chceme dokázat, jak absurdní je zadat zakázku za 401 milionů, když to pár schopných lidí dokáže udělat za víkend. Bude to drama! :)) Postupně budu sdílet více informací, až bude jasné, kde se registrovat a jak můžete pomoci. Tato zakázka musí být zlomová, ať už dopadne jakkoliv. Už nikdy se k našim společným penězům nikdo nesmí chovat tak, jak nyní předvádí stát!
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama