e-news.cz - kurzy
Reklama

Personální divizi Manuvie povede Ondřej Wysoglad

22.01.2020, Autor: Petr Vrabec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Personální divizi Manuvie povede Ondřej Wysoglad

Největší poskytovatel personálního leasingu na českém a slovenském trhu, skupina Manuvia, přivítala ve svém vedení nového člena.

Ondřej Wysoglad přechází ze společnosti Adecco a nyní bude z pozice Chief Executive Officer (CEO) řídit divizi zaměřenou zejména na agenturní zaměstnávaní a vyhledávaní kandidátů do trvalého pracovního poměru tzv. temporary a permanent placement.
Ondřej Wysoglad se v oblasti personalistiky pohybuje již od roku 2005. Téměř pět let byl výkonným ředitelem agentury Edymax, kterou následovala kariéra v mezinárodní společnosti Adecco. Tam začínal v roce 2011 na pozici Operations manager, a posledních pět let řídil Adecco v České a Slovenské republice jako generální ředitel.
„Ceníme si Ondřejových zkušeností a věříme tomu, že nám pomůže posunout Manuvii mezi nejsilnější personální agentury ve střední Evropě,“ komentoval novou posilu Dušan Letošník, CEO skupiny Manuvia.
Výzvy a strategie
V rámci skupiny Manuvia bude Ondřej Wysoglad zodpovědný za řízení divize zaměřené na temporary a permanent placement. „Manuvia má obrovskou příležitost stát se leadrem středoevropské personalistiky. Propojíme-li náš současný potenciál u stávajících klientů s rozvojem permanent placement, rozšířením kapacit realizační a staffingové divize spolu s novým obchodním oddělením, můžeme tohoto cíle společně dosáhnout,“ řekl nově jmenovaný CEO personální divize, Ondřej Wysoglad.
Na trhu je stále silná poptávka po zaměstnancích, a tak je i prostředí personálních služeb vysoce konkurenční. „Bojujeme o každého zákazníka, proto musíme být jednička. Rozhodují detaily,“ vysvětlil Ondřej Wysoglad. Zaměří se proto na několik strategických cílů. Předně je podle něj důležité neustále vylepšovat zákaznickou zkušenost: „chceme být pro naše zákazníky partnerem, který jim vždy bude umět profesionálně poradit, nabídne komplexní služby i flexibilní řešení.“ V plánu je také rozšiřování náborové sítě a posílení personálních kapacit. Důležitou kapitolou pro Manuvii vždy byly inovace. Společnost nyní chystá několik technologických nástrojů, například mobilní aplikaci pro agenturní zaměstnance, ve které najdou digitální peněženku, elektronickou docházku nebo možnost požádat si o zálohu nebo půjčku. Další aplikace usnadní komunikaci s kandidáty nebo zákazníky, ke slovu by se měl dostat i chatbot.
Osobní profil
Ondřej Wysoglad pochází z Ostravy, studia strávil na Panevropské vysoké škole v Bratislavě, na Fakultě Ekonomie a podnikání, a několik posledních let žije s rodinou v Praze. K jeho koníčkům patří četba, jízda na čtyřkolce, florbal a sbírání hub.
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Pro tyto firmy se v Česku nejvíc vyplatí pracovat!

19.01.2024, Autor: Z blogosféry

Nejlepší zaměstnavatel v České republice vyrábí cigarety, je jím společnost JTI, Japan Tobacco International. Ukázala to právě dnes zveřejněná česká část celosvětového žebříčku Top Employer 2024. Ocenění letos získalo pouze 23 firem podnikajících v České republice. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama