e-news.cz - kurzy
Reklama

Do čela obchodu skupiny V-Sharp Ventures nastupuje Anna Říhová

20.02.2020, Autor: Petr Vrabec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Do čela obchodu skupiny V-Sharp Ventures nastupuje Anna Říhová

Na pozici Chief Sales Officer ve skupině V-Sharp Ventures, pod kterou spadá například logistický startup DoDo či e-commerce akcelerátor Inveo

, nastupuje Anna Říhová (35 let). Ta dosud působila na manažerských pozicích v předním vydavatelském domě Burda International CZ, kde měla na starosti prodej inzerce v klíčových titulech. V kompetenci měla rovněž obchodování digitálního portfolia vydavatelství. S obchodem má více než 13 let zkušeností.
Novou rolí Anny Říhové ve V-Sharp Ventures bude nastavení obchodní strategie jednotlivých firem a startupů v portfoliu holdingu a samozřejmě i pomoc s akvizicí nových klientů pro jednotlivé projekty V-Sharpu. Anna Říhová bude s obchodními aktivitami pomáhat jak stávajícím subjektům uvnitř skupiny, tak i novým startupům, které do V-Sharpu teprve zamíří.
Startupy ve skupině tak budou moci těžit z odborné pomoci při nastavování obchodní metodiky a díky cross-sellingovým aktivitám i z obchodních synergií napříč skupinou.
„V-Sharp má ve svém portfoliu celou řadu velmi funkčních projektů, které vynikají svou technologickou vyspělostí a důrazem na optimalizaci procesů a udržitelnost v e-commerce a retailu. Mým úkolem je, aby se tyto projekty dostaly k co nejvíce subjektům na trhu a dále se tak posouval nejen samotný
 
V-Sharp, ale i celý středoevropský online retail,“ popisuje svou nadcházející misi Anna Říhová. „V novém působišti uplatním vedle obchodních a manažerských schopností i bohatou síť kontaktů, které jsem za více než dekádu v oboru nasbírala.“
Venture capital skupina V-Sharp byla založena v září minulého roku a jejím cílem je především zvyšování efektivity e-commerce projektů za účelem trvale udržitelného podnikání. Strategií skupiny
V-Sharp je systematicky investovat do nadějných e-commerce projektů, přičemž podpora ze strany skupiny zpravidla nespočívá jen ve finančním plnění, ale také ve sdílení know-how zkušených lidí či poskytnutí potřebné technologické infrastruktury.
Hlavní tváří V-Sharpu je Michal Menšík, který před 10 lety založil e-commerce akcelerátor Inveo a po akvizici logistického startupu DoDo stál v České republice u zrodu nového segmentu chytré citylogistiky. Souhrnná valuace subjektů spadajících do V-Sharpu dosahuje 1 miliardy korun. V roce 2020 chce skupina pokračovat v řízeném růstu v řádu stovek procent ročně a stát se dominantním středoevropským hráčem na poli e-commerce a logistiky.
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

Pro tyto firmy se v Česku nejvíc vyplatí pracovat!

19.01.2024, Autor: Z blogosféry

Nejlepší zaměstnavatel v České republice vyrábí cigarety, je jím společnost JTI, Japan Tobacco International. Ukázala to právě dnes zveřejněná česká část celosvětového žebříčku Top Employer 2024. Ocenění letos získalo pouze 23 firem podnikajících v České republice. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama