e-news.cz - kurzy
Reklama

Sdružení pro zaměstnanecké stravování (ProZAMS) povede Linda Nejezchlebová

21.02.2020, Autor: Petr Vrabec

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sdružení pro zaměstnanecké stravování (ProZAMS) povede Linda Nejezchlebová

Chce propagovat zásady nutričně vyváženého jídla, bojovat za plnohodnotné obědy, podporovat kantýny i vzdělávat.
Předsedkyní Správní rady nově založeného Sdružení pro zaměstnanecké stravování, z.s. (ProZAMS) se stala Mgr. Linda Nejezchlebová (43). Sdružení má za cíl propagovat zásady nutričně vyváženého jídla, bojovat za plnohodnotné obědy, podporovat kantýny i vzdělávat jak zaměstnance, tak zaměstnavatele.
Jeho členem se může stát jakákoliv právnická či fyzická osoba s místem pobytu či podnikající v ČR.
Mgr. Linda Nejezchlebová je konzultantkou a poradkyní pro výživu a vyvážený životní styl, lektorkou pohybových programů pro dospělé i děti, vede kurzy jógy. Má dvacetileté zkušenosti s marketingem a public relations v oblasti HORECA. Pracovala v mezinárodních PR agenturách a jako tisková mluvčí, resp. PR manažerka.
 
Založila Spolek Pro vitalitu, kde se věnuje koučování zdravého životního stylu či pořádá zážitkové výukové programy o zdravém stravování pro děti. Vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy, obor mezinárodní studia.
V minulosti též publikovala v časopisech Food Service, Marketing & Media, Strategie, Hotel & Spa Management či Sport & Wellness Management. Je vdaná, má tři děti.
„Význam nutričně adekvátní stravy nutné pro udržení zdraví a produktivitu, respektive efektivitu v práci upřednostňuje i ILO – Mezinárodní organizace práce již téměř 100 let. Chceme navázat na jeden z přístupů Tomáše Bati, který tvrdil: Aby mohl člověk dobře pracovat, musí být dobře najeden. Na 68 procent zaměstnaných lidí chodí na obědy. Spoluprací se zaměstnavateli a provozovateli stravovacích zařízení chceme vytvářet pro zaměstnance podmínky pro zajištění nutričně adekvátní stravy. Věřím, že se tím dají zlepšit jejich stravovací návyky, potažmo zdraví, klesne míra absencí a snížené produktivity práce v důsledku fyzické či psychické nepohody,“ uvedla předsedkyně Správní rady Linda Nejezchlebová.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama

Pro tyto firmy se v Česku nejvíc vyplatí pracovat!

19.01.2024, Autor: Z blogosféry

Nejlepší zaměstnavatel v České republice vyrábí cigarety, je jím společnost JTI, Japan Tobacco International. Ukázala to právě dnes zveřejněná česká část celosvětového žebříčku Top Employer 2024. Ocenění letos získalo pouze 23 firem podnikajících v České republice. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama